Често задавани въпроси


+

Сънрайз Ривър Бийч Резорт се намира на приблизително 1,5 км от центъра на гр. Ахелой, в местност Бабата и на 300 м от морския бряг, недалеч от къмпинг „Ахелой“. Покрай него минава река Ахелой, която се влива в Черно море, на 400 м от мотела.

+

tel: +359 894 770 760
[email protected]

+
Настаняването в мотела започва от 14 ч. Часът на напускане е до 12 ч.
+
Да, като това става според моментната наличност в мотела. Ранно настаняване, преди 14  ч., се извършва при наличност на свободни помещения и срещу допълнително заплащане. Късното напускане между 12 ч. и 18 ч. става при наличност на свободни помещения и срещу допълнително заплащане. Напускане след 18 ч. се таксува в размер на една пълна нощувка.
+
Капацитетът зависи от типа помещение. За повече детайли:https://sunriseclub.bg/rooms.
+
Да. Повече информация може да получите на https://sunriseclub.bg/services_107.
+
Не разполагаме с помещения, специално пригодени за инвалиди. Повечето локации са трудно достъпни или недостъпни за инвалидни колички.
+
Забранено е пушенето в апартаментите и всички затворени помещения в мотела.
+
Да. Безплатен интернет достъп има във всички апартаменти, на рецепция и на Бар басейнът.
+
На територията на хотела има два основни ресторанта, като всеки от тях разполага с различно и разнообразно меню, в което може да намерите както вегетариански, така и безглутенови храни. За повече детайли, моля попитайте мениджъра или готвача на съответния ресторант.
+
На територията на мотела се приемат карти Visa и MasterCard. Не се приемат плащания с American Express. Моля консултирайте се с вашата банка относно рестрикциите и правилата за употреба на вашата карта (лимит на плащания, плащания в чужбина, плащания в чужди валути и др.).
+
Не, откритите басейни не са отворени за външни посетители.
+
Шезлонгите и чадърите на плажа са срещу заплащане!
+
Разпределението по сгради и стаи става в деня преди настаняване на гостите. Сънрайз Ривър Бийч Резорт е комплекс, състоящ се от няколко сгради, а не отделни мотели и поради тази причина не гарантираме настаняване в конкретна сграда.
+
Промяната на дадена резервация става след потвърждение и само при наличност на съответното помещение за посочения период и според конкретните условия на резервиране. Моля, запознайте се с тях преди  да направите своята резервация. Цената ще бъде изчислена в съответствие с нашите действащи тарифи към момента на плащане за настаняване на конкретните дати и в определения тип апартамент. Ако промените детайлите на резервацията, това може да се отрази на сумата за плащане.
+
Политиката на анулация зависи от конкретните условия на записване (Специална оферта, Цени Рецепция, Booking.com, Туроператор и др.). Моля, запознайте се с тях преди да направите своята резервация.
+
За резервации направени чрез Маркетинг отдел на Сънрайз Ривър Бийч Резорт, заплащането става посредством банков превод.
+
Гостите, които могат да се регистрират в мотела без придружител, трябва да имат навършени 18 години.
+
Отговорност за плащанията в Booking.com има самият сайт. Сънрайз Ривър Бийч Резорт не обработва Вашето плащане в този случай. За подробности проверете конкретните условия на резервацията или се свържете с центъра за обслужване на клиенти на Booking.com. Ако желаете фактура за резервация направена през Booking.com, моля да ни информирате не по-късно от 3 дни след напускане на мотела.
+
Сънрайз Ривър Бийч Резорт разполага със сгъваеми детски кошари (Sleep and Play), но не и с детски легла. Кошара може да се предостави срещу допълнително заплащане и при наличие на свободни такива.
+
Най-близкото до Сънрайз Ривър Бийч Резорт е летище Бургас, което се намира на разстояние 17 км.
+
На територията на мотела има безплатен паркинг. Предварителни резервации не се приемат.
+
Можете да ги наемете в самия мотел на рецепцията.
+

Сънрайз Ривър Бийч Резорт е недалеч от къмпинг Ахелой. Покрай него минава река Ахелой, която се влива в Черно море, на 400 м от мотела. Той е разположен на 22 км от гр. Бургас, 17 км от летище Бургас, 8 км от к.к. Слънчев бряг и на 10 км от античния град Несебър.