Правила в мотела

 

ОБЩИ ПОЛОЖЕНИЯ


Тези правила са разработени на база действащото българско законодателство. В общите части на мотела и в заведенията е изградена система за видеонаблюдение. Ползвайки услугите на мотела, вие се съгласявате с видеонаблюдението. Сънрайз Ривър Бийч Резорт гарантира на своите гости опазване на конфиденциалността на предоставената информация и лични данни. Администрацията на мотела може да прекрати предоставянето на услуги на онези гости, които нарушават правилата и не спазват политиката на мотела.

 

ПРАВИЛА ЗА НАСТАНЯВАНЕ И ПРЕБИВАВАНЕ В МОТЕЛА


При пристигане в мотела гостът е длъжен да представи личен документ за регистрация. Гостите са отговорни за всички щети и липси в стаите, в които са настанени. При установяване на щета те подлежат на таксуване. Забравени от гостите вещи се пазят до 1 месец, като куриерските разходи за връщането им са за сметка на техните собственици.

 

НАСТАНЯВАНЕ/НАПУСКАНЕ НА СТАИТЕ


Настаняването е след 14:00 ч., а освобождаването на ползваната стая – най-късно до 12:00 ч. При желание за ранно настаняване или късно освобождаване на ползваната стая е необходимо да поискате потвърждение от Рецепция. Тази услуга се таксува допълнително, като актуална информация може да намерите в секция УСЛУГИ.

 

ИЗХРАНВАНЕ


Забранено е внасянето/изнасянето на храни и напитки в/от ресторантите и баровете на мотела.

 

ПОЧИСТВАНЕ НА СТАИТЕ


Стаите се почистват всеки ден от 08:00 до 16:00 ч. В случай, че сте поставили табела „Не безпокойте“, стаята не се почиства.

 

СЕЙФ


Рецепция разполага със сейф под наем. За вещи, оставени в стаята или на територията на мотела без надзор, отговорност носи гостът.

 

ПАРКИНГ


Мотелът разполага с безплатен външен паркинг. Паркоместа не могат за бъдат резервирани. Мотелът не носи отговорност за нанесена щета върху автомобил на територията на открития паркинг.

 

НАСТАНЯВАНЕ С ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ


Разрешено е настаняване с домашни любимци до 4 кг. като те се допускат при представяне на всички необходими документи за регистрация и имунизация. Домашни любимци не се допускат в ресторантите на мотела. Разхождането им е позволено само извън мотела. Пребиваването им в общите части е само на ръце. Домашните любимци не трябва да бъдат оставяни без надзор. Всички смущения, като лаене или скимтене, трябва да бъдат своевременно прекратени, за да се гарантира удобството на другите гости. Гостите са отговорни за всички имуществени вреди и/или телесни повреди, причинени от домашния им любимец на мотела или на други гости, и се съгласяват да ги обезщетят в пълен размер. Мотелът си запазва правото да таксува гостите за имуществени вреди, причинени от техния домашен любимец.

 

С ЦЕЛ ОСИГУРЯВАНЕ НА РЕД И БЕЗОПАСНОСТ В МОТЕЛА СЕ ЗАБРАНЯВА


Пушенето в стаите и във всички закрити помещения на мотела е забранено. При констатирано нарушение към сметката на стаята ще бъде добавена такса в размер на 100 лева. Съхраняването в стаите на материали и/или предмети, опасни за здравето и живота на околните. Изнасянето и преместването на мебели от стаите. Нарушаването на общоприетите норми на поведение, агресивното поведение и/или действия, застрашаващи здравето и имуществото на околните. Повреждането на имущество на мотела. Паркирането на автомобили на входа и изхода на мотела, както и по начин, който блокира движението.