Правила в хотела

 

ОБЩИ ПОЛОЖЕНИЯ


Тези правила са разработени на база действащото българско законодателство. В общите части на хотела и в заведенията е изградена система за видеонаблюдение. Ползвайки услугите на хотела, вие се съгласявате с видеонаблюдението. Сънрайз Ривър Бийч Резорт гарантира на своите гости опазване на конфиденциалността на предоставената информация и лични данни. Администрацията на хотела може да прекрати предоставянето на услуги на онези гости, които нарушават правилата и не спазват политиката на хотела.

 

ПРАВИЛА ЗА НАСТАНЯВАНЕ И ПРЕБИВАВАНЕ В ХОТЕЛА


При пристигане в хотела гостът е длъжен да представи личен документ за регистрация. Гостите са отговорни за всички щети и липси в стаите, в които са настанени. При установяване на щета те подлежат на таксуване. Забравени от гостите вещи се пазят до 1 месец, като куриерските разходи за връщането им са за сметка на техните собственици.

 

НАСТАНЯВАНЕ/НАПУСКАНЕ НА СТАИТЕ


Настаняването е след 14:00 ч., а освобождаването на ползваната стая – най-късно до 12:00 ч. При желание за ранно настаняване или късно освобождаване на ползваната стая е необходимо да поискате потвърждение от Рецепция. Тази услуга се таксува допълнително, като актуална информация може да намерите в секция УСЛУГИ.

 

ИЗХРАНВАНЕ


Забранено е внасянето/изнасянето на храни и напитки в/от ресторантите и баровете на хотела.

 

ПОЧИСТВАНЕ НА СТАИТЕ


Стаите се почистват всеки ден от 08:00 до 16:00 ч. В случай, че сте поставили табела „Не безпокойте“, стаята не се почиства.

 

СЕЙФ


Рецепция разполага със сейф под наем. За вещи, оставени в стаята или на територията на хотела без надзор, отговорност носи гостът.

 

ПАРКИНГ


Хотелът разполага с безплатен външен паркинг. Паркоместа не могат за бъдат резервирани. Хотелът не носи отговорност за нанесена щета върху автомобил на територията на открития паркинг.

 

НАСТАНЯВАНЕ С ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ


Разрешено е настаняване с домашни любимци до 4 кг. като те се допускат при представяне на всички необходими документи за регистрация и имунизация. Домашни любимци не се допускат в ресторантите на хотела. Разхождането им е позволено само извън хотела. Пребиваването им в общите части е само на ръце. Домашните любимци не трябва да бъдат оставяни без надзор. Всички смущения, като лаене или скимтене, трябва да бъдат своевременно прекратени, за да се гарантира удобството на другите гости. Гостите са отговорни за всички имуществени вреди и/или телесни повреди, причинени от домашния им любимец на хотела или на други гости, и се съгласяват да ги обезщетят в пълен размер. Хотелът си запазва правото да таксува гостите за имуществени вреди, причинени от техния домашен любимец.

 

С ЦЕЛ ОСИГУРЯВАНЕ НА РЕД И БЕЗОПАСНОСТ В ХОТЕЛА СЕ ЗАБРАНЯВА


Пушенето в стаите и във всички закрити помещения на хотела е забранено. При констатирано нарушение към сметката на стаята ще бъде добавена такса в размер на 100 лева. Съхраняването в стаите на материали и/или предмети, опасни за здравето и живота на околните. Изнасянето и преместването на мебели от стаите. Нарушаването на общоприетите норми на поведение, агресивното поведение и/или действия, застрашаващи здравето и имуществото на околните. Повреждането на имущество на хотела. Паркирането на автомобили на входа и изхода на хотела, както и по начин, който блокира движението.